Ο Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2001. Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο ΠΙ Αβδήρων του Ν. Ξάνθης και στα πλαίσια της ειδίκευσης στη Νευρολογία εκπαιδεύτηκε διαδοχικά στην Παθολογία στο ΓΝ Κοζάνης, στην Ψυχιατρική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Πέτρας Ολύμπου και τελικά στη Νευρολογία στη Β Νευρολογική Κλινική του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, από όπου και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας το 2013.

    Είναι κάτοχος Mεταπτυχιακού διπλώματος στην Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ με διατριβή σχετική με το stress και την συσχέτισή του με την άνοια.

     Είναι κάτοχος Διδακτορικού διπλώματος από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ με διατριβή σχετική με τη νοητικό απόθεμα και τη συσχέτισή του με την άνοια.

    Εργάστηκε για 3 χρόνια στην Ελληνική Εταιρεία νόσου Alzheimer ως Ιατρός της ‘Ομάδας κατ’ οίκον φροντίδας’, με ευθύνη την παρακολούθηση και διαχείριση ασθενών με άνοια σοβαρού βαθμού.

    Κατέχει πιστοποίηση εκπαίδευσης στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική μετά από επιτυχή παρακολούθηση σχετικού 2ετούς προγράμματος του ΕΚΑΒ και έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής στα ΙΕΚ του ΕΚΑΒ.

    Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από το Ινστιτούτο Δια Βίου Μάθησης του Υπ. Παιδείας και έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής στις Πρώτες Βοήθειες καθώς και στη Σωματική και Ψυχική Υγεία στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Βέροιας.

    Έχει λάβει μέρος ως προσκεκλημένος ομιλητής σε ελληνικά και διεθνή Νευρολογικά συνέδρια, σεμινάρια και κλινικά φροντιστήρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, έχει συμμετάσχει με προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή Νευρολογικά συνέδρια, ενώ διαθέτει και επιστημονικές δημοσιεύσεις σε ξενόγλωσσα περιοδικά με κριτές.

    Τα τελευταία 3 χρόνια διατελεί Επιστημονικός Συνεργάτης και Πανεπιστημιακός Υπότροφος της Β Νευρολογικής Κλινικής του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, με ευθύνη τη συμβουλευτική νευρολογική κάλυψη των κλινικών του Νοσοκομείου αλλά και την εκπαίδευση των φοιτητών Ιατρικής του ΑΠΘ

JSN Medis template designed by JoomlaShine.com